JORGE ROSSY TRIO

Concert que va tindre lloc a la Capsa de Música de Tarragona, gestionada per l’aMt ( Associació de Músics de Tarragona ), a l’antiga seu de la Tabacalera de Tarragona. 17 de desembre de 2017.

«Tres músics, tres monstres dalt de l’escenari de la Capsa de Música que es faran gaudir del millor JAZZ amb majúscules.

Jorge Rossy, vibràfon (Barcelona 1964) va començar a tocar la bateria als 11 anys. Amb aquest instrument ha tocat i enregistrat amb els millors músics de l’escena espanyola i internacional, com ara Perico Sambeat, Tete Montoliu, Paquito D’Rivera, Joshua Redman, Brad Mehldau, Charlie Haden, Chick Corea, Wayne Shorter, etc. A més, Jorge ha gravat diversos treballs propis com a pianista i compositor. El seu darrer disc com a líder l’ha enregistrat al vibràfon, al costat de Mark Turner, Peter Bernstein, Doug Weiss i Al Foster.

Guillem Arnedo, bateria (Barcelona, 1980) va ser el primer llicenciat en l’especialitat de bateria a tot l’Estat. Des del 2000 forma part de diferents formacions i toca amb David Mengual, Joan Monné, Ernesto Aurignac, Enrique Oliver, Arecio Smith, Roger Mas, Joan Sanmartí, Perico Sambeat, Bill McHenry, Jordi Berni, Carme Canyella, Albert Bover, Jose Carra i Dani Perez i, des del 2004, amb Jorge Rossy. El 2013 decideix formar la seva pròpia banda amb una idea estètica musical molt definida.

Jose López, baix. Va ser professor de l’Escola de Música Moderna i Jazz de la Universitat de Cadiz, component de la Sonora Big Band de Cadiz i de nombroses formacions del panorama jazzístic andalús. En l’àmbit flamenc ha treballat per a David Peña “Dorantes”, el Lebrijano, Diego Amador i des de fa 4 anys és el contrabaixista de Las Migas.» ( Programa Capsa de Música, Tarragona)

 

http://www.jorgerossy.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll Up
A %d blogueros les gusta esto: