WALLACE RONEY QUINTET

a JAZZTARDOR’17

Quintet format Wallace Roney a la trompeta, Emilio Modeste al saxo tenor i soprano, Oscar Williams al piano, Curtis Lundy al contrabaix i Eric Allen a la bateria.

Concert que va tenir lloc el diumenge 12 de novembre al Cafè del Teatre de Lleida, dins de la programació del JazzTardor 2017. XXIV Festival de jazz de Lleida.

«Considerat un dels grans trompetistes del jazz actual, Wallace Roney va començar la seva carrera amb els Jazz Messengers del percussionista Art Blakey. Abans d’iniciar una trajectòria amb el seu propi nom, va tocar amb alguns dels millors jazzmen de tots els temps, com Sonny Rollins, Herbie Hancock, Elvin Jones, Wayne Shorter, Dizzy Gillespie o Ron Carter. El també trompetista i gegant indiscutible del jazz Miles Davis va ser qui va donar a Roney la gran oportunitat de projectar-se a l’escena internacional amb un paper destacat a la seva banda. Molts crítics i especialistes afirmen que Wallace Roney és el músic que millor ha sabut interpretar i fer evolucionar el llegat de Miles Davis. Aquest concert del Jazztardor serà, sens dubte, una cita amb un dels imprescindibles del jazz d’avui. Un gegant del jazz en actiu i amb moltes coses per dir.» (Programa del JazzTardor ’17)

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZVLfYWCgYJE

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll Up
A %d blogueros les gusta esto: